Om Spraytanning

Spray Tan är den mest effektiva och hälsosamma sätt att bli brun på. Vill du inte utsätta dig för solens uv-strålar då kanske spraytaning är något för Dig. Spray Tanning ger en gyllenbrun färg med ett perfekt resultat. Det finns många fördelar med spraytaning det går fort det tar ca 5min för att få ett perfekt resultat spraytaning åldrar inte din hud och tonar ned åderbrock och ytliga blodkärl Våra vätskor ger ingen orange ton och innehåller bara helt naturliga igridienser.

Inför Spraytanning

Duscha noga kvällen innan och peela bort döda hudceller.Smörj sedan med en fet lotion ta extra mycket på dom torra partierna som tex armbåge, knä osv. Samma dag som spräyningen skall göras,använd ingen deo eller parfym om du vill undvika fläckar tänk även att ta på mörka och lössitande kläder.

Skötselråd

Efter spräyningen vänta 7 till 8 tim med att duscha för att uppnå full efekt.Tvätta händerna försiktigt,ta hellere en droppe handsprit och dutta på insidan av handen.Duscha med jumet vatten gnugga inte! Den överflödiga färgen rinner av.Klappa dig torr med handuken riv inte.Bad/sol/rakning/vaxning gör att solbrännan bleknar snabbare. Smörj med fet lotion varje dag då håller brännan bäst.

Prislista

Helkropp
349 kr
Halvkropp
249 kr
Boka tid